Recension: L'anza Healing Moisture serieI ett par månaders tid har jag använt L'anza Tamanu Cream Shampoo och Kukui Nut Conditioner. Jag köpte dessa efter en rekommendation av min frisör.

Detta är L'anzas beskrivning av produkterna på deras hemsida:

Tamanu Cream Shampoo
"Det här otroligt krämiga schampot innehåller en extra mild och sulfatfri formula med en blandning av tahitisk tamanuolja och polynesiska växter med lugnande effekt. Deras reparerande aktiva ämnen tillför fukt långt in i hårets uttorkade områden. Naturligt gugoextrakt ger ett riktligt lödder som varsamt avlägsnar föroreningar. Håret får en ny fräschör och en hälsosam lyster."

Kukui Nut Conditioner
"Denna formula är rik på mjukgörare som snabbt tränger in och dränker håret med ett överflöd av fukt utan att tynga. Hawaiisk kukuinötolja och polynesiska växter i kombination med L’ANZA’s välkända Keratin Healing System™ ger fukt som har en lugnande effekt långt in i hårets inre lager. Håret blir otroligt mjukt och silkeslent och får förnyad fräschör och lyster."

Mina tankar
Det här är första gången som jag testar en dyrare hårserie så jag kan bara jämföra dem med de schampo och balsam som man kan köpa på exempelvis ICA och COOP. Med det sagt så måste jag säga att jag är imponerad av dessa två produkter.

Håret känns oerhört mjukt, smidigt och hälsosamt jämfört med efter använding av andra schampon som jag har använt tidigare. Jag är mest imponerad av Kukui Nut Conditioner, den lever verkligen upp till de förväntningar som man får efter att ha läst företagets beskrivning av produkten.
Ett stort plus är att produkterna är sulfatfria!

Just den här varianten av L'anzas schampo och balsam tror jag passar bäst för de med torrt ellernormalt hår. Har man tunnt fint hår eller fett hår så kan nog de här produkterna tynga ner håret en aning just därför att de tillför så mycket fukt till håret.

Jag skulle gärna köpa de här produkterna igen, just nu är jag dock nyfiken på att testa L'anzas volymgivande serie.
Jag köpte mina hos Lyko.se.

Mitt betyg
5 av 5!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0