Lush Lip Scrub - En räddare i nöden!

Om du som jag hatar torra, spruckna läppar kan jag varmt rekommendera denna läppskrubb från Lush.


Det är en sockerskrubb som tar bort döda hudceller från läpparna och gör dem mjuka och fina. Finns i flera olika smaker, min favorit är Mint Julips, luktar och smakar mintchoklad! MUMS!!

Finns att köpa i Lush butiker runt om i landet eller på Lush hemsida och den kostar 89:-

Wow!

Ojoj vad många besökare det var på bloggen idag! Är så glad att så många har hittat hit =)
Skulle vara jättekul att veta vilka ni är så lämna gärna en  liten kommentar.

Puss och kram till er alla!

GlossyBox Januari 2012

Idag kom äntligen min GlossyBox! Har längtat så efter den här lilla rosa skönheten. Innehållet den här månaden är hur bra som helst! Jag är så glad att den håller upp och till och med överstiger den standarden som sattes av den första boxen i december, bra jobbat team GlossyBox!!

Denna månad är boxen klassiskt rosa istället för röd som den var i december (julboxen)





INNEHÅLLET


EN NÄRMARE TITT PÅ ALLA PRODUKTER:

Matrix Biolage Colorcarethérapie Shampoo & Conditioner

Detta är ett helt nytt schampo och balsam från Matrix som ska vara extra skonsamt mot håret, har ett lågt PH-värde och innehåller botaniska ingredienser. Finns att köpa i frisörsalonger. Båda flaskorna är 50 ml och priset för orginalstorleken 250 ml är 169:-

Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel

Denna produkt förebygger och behandlar orenheter och utslag. Innehåller bland annat lakrits och aloe vera.
Har aldrig hört talas om detta märke förut så det ska bli spännande att testa.
Flaskan är 30 ml och priset för orginalstorleken 100 ml är 780:- (WHAT!!? Hoppas på underverk för det priset!)

Deborah Lippmann Razzle Dazzle Mini Nail Varnish

Snacka om att jag blev glad när jag öppnaden min GlossyBox och såg ett nagellack!! Inte vilket nagellack som helst utan ett från Deborah Lippmann! HURRA! Man fick även med en "The stripper to go", en praktisk nagellacksborttagare i form av en vante som man kan ha med sig på resor eller ha i handväskan.
Nagellacket är en miniflaska, vet ej hur mycket innehållet är på men orginalstorleken 15 ml kostar 183:-

Eyeko Fat Eye Stick

En krämig ögonskuggspenna som kan användas till många olika saker. Färgen (Charcoal) är en aning mörk för att jag ska använda den som ögonskugga men som en mjuk och fin eyeliner blir den perfekt!
Detta är inget prov utan en fullstorlek som kostar 139:- Den är alltså värd lika mycket som en hel GlossyBox kostar =)

Rituals Foaming Shower Gel Sensation

Detta är en lyxig duschkräm som förvandlas från gel till skum när den kommer i kontakt med vatten.
Har aldrig provat detta märke heller så det ska bli spännande att testa. Kan säga redan nu att den luktar himmelskt gott! Även detta är en produkt i fullstolek och den är värd 85:-


Detta var allt i månadens GlossyBox. Jag är så nöjd med innehållet i boxen, ska bli jätteroligt att testa varenda produkt! Jag tycker nog att denna box är bättre än decemberboxen!

Bäst den här månaden: Svårt att välja en favorit då jag gillar alla produkter men som en sann nagellacksnörd så måste jag nog säga Razzle Dazzle från Deborah Lippmann och det faktum att man fick två fullstorlek-produkter denna månad är riktigt riktigt roligt!

BETYG: 5/5

Januarifavoriter



  • Seche Vite Dry Fast Top Coat
    Varje gång jag målar naglarna avslutar jag med detta toplack från Seche Vite. Den gör naglarna superglansiga och gör så att nagellacket torkar snabbt. Finns att köpa på Kicks för 129:- eller på Ebay för en billigare penning. 

  • Make Up Store Cover All Mix
    Jag lider av hudsjukdomen rosacea vilket gör att delar av ansiktet blir rött och irriterat. Jag har en ganska mild variant så för min del handlar det mest om näsan och området runt näsan.
    Denna concealer från Make Up Store har bland annat en grön concealer som neutraliserar det röda. Den har varit en livräddare för mig! Den innehåller också en hudfärgad och en rödfärgad concealer.
    Den kostar 275:- hos Kicks eller Make Up Store

  • Liz Earl Cleans and Polish
    Denna världsberömda och prisade cleanser har jag älskat denna vinter. Den tar bort all makeup lätt som en plätt, den återfuktar huden och luktar underbart gott. ÄLSKA!
    Vet inte om den finns att köpa i butik i Sverige, jag köpte min via deras hemsida för ca 145:-

  • H&M Biscotti Dreams
    Köpte denna palett från H&M någon gång i höstas och glömde sedan bort den. När jag organiserade om mitt sminkbord hittade jag den igen och har använt den många gånger nu i januari. Den innehåller fyra lättanvända skuggor som ger dig en perfekt vardads-look för skolan eller kontoret. Kvaliteten på skuggorna är riktigt bra, de är pigmenterade och lätta att arbeta med. Kostar endast 49:- FYND!

  • Skin 79 Triple Function BB Cream Hot Pink
    Jag upptäckte denna produkt genom MissGlamorazzi på Youtube i början av förra året. Jag använde den i flera månader fram till sommaren och återupptäckte den nu i januari. Den fungerar riktigt bra med min känsliga hy och ger en superfin finish, känns inte som om man har något alls på huden.  Jag köpte min via ebay för ca 120:-

  • IsaDora Anti Shine Mattifying Powder
    Ett jättebra puder för oss med fet hy. Den smälter in fint och håller glansen borta. Finns nu till specialpris på Kicks men kan även köpas på Åhlens, H&M och några andra ställen.

  • GlossyBox
    Jag längtar efter min nya GlossyBox så som ett barn längtar efter julen! Tycker att den här tjänsten är hur bra som helt för oss sminknördar som gillar att testa nya produkter. Januariboxen kommer imorgon förhoppningsvis! =)

  • Too Faced Shadow Insurance
    Vann den här produkten i TotalBeautys julkalender och den blev en omedelbar favorit. Det är den bästa primern jag har provat, älskar den mer än Urban Decay Primer Potion. 
    Finns att köpa hos Eleven för 230:-

  • Chloe Eau de Parfum
    Fick en mini variant av den här parfymen i min GlossyBox och jag älskar älskar älskar den!! Den perfekta vardagspafymen som jag måse köpa i fullstorlek så fort min lilla mini tar slut.
    Finns att köpa på bland annat Kicks från 519:-

H&M Nail Polish - Pink Road

Fick med mig det här fina nagellacket hem igår. Jättefin färg som är svår att ta kort på, jag skulle beskriva den som en djup hallonrosa. Kommer användas flitigt i vår!













Kisse-bloopers =)






Eye of the day - Naturligt rosa







ANVÄNDA PRODUKTER:



Mac Paint Pot Soft Ochre
Urband Decay Naked Palette (Färgen Naked)
Barry M Dazzle Dust (nummer 3)
Yves Rocher Kajalpenna Brun
Lumene True Natural Volume Mascara

Skönhetsbibeln


Fyndade den här fina boken på Åhlens stora "Halva reapriset rea" idag. 

Boken är skriven av Karina Ericsson Wärn som är en välkänd modeskribent. I boken går hon igenom allt man behöver veta om hud, hår, smink, kurer, produkter, hemmakurer mm. 

Så här står det om boken på Bokus hemsida:

I Skönhetsbibeln delar Karina Ericsson Wärn med sig av allt du behöver känna till för ett snyggare jag. Grundligt går hon igenom hela kroppen från håret ner till tårna. Hur du blir av med celluliterna, lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Men också hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga, plockar ett par välformade ögonbryn och lägger på ett läppstift som sitter länge. Och självklart, vilka redskap du ska använda.

Men eftersom skönhet inte alltid är naturlig har det fejkade också fått visst utrymme, som hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen eller förlänger din korta page till lördagens party. Dessutom får du en uppsjö tips och råd om de bästa skönhetsprodukterna.

Verkligen allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp!


Är du en beautynörd som jag så kan jag vart rekommendera den här härliga boken. Skynda till din Åhlens butik och kika, jag hittade den i Örebro för endast 70:-


OPI Ski Teal We Drop






20% rabatt på IsaDora



Lyko.se erbjuder just nu 20% rabatt på alla IsaDora produkter på deras hemsida =)

Uppge koden isadora20 i kassan

Eye of the day - Warm brown





ANVÄNDA PRODUKTER:
Too Faced Shadow Insurace
Coastal Scents 26 Neautral Palette
Oriflame Liquid Eyeliner
Oriflame Endless Lash Mascara

Eye of the day - Sidecar







ANVÄNDA PRODUKTER:



Too Faced Shadow Insurance
MAC Paint Point Soft Ochre
Urban Decay Naked Palette (Färgerna Naked, Sidecar, Buck)
Yves Rocher Kajalpenna Brun
Oriflame Endless Lash Mascara

Mina nagellack - samling och förvaring

Jag har fått en del frågor om mina nagellack, vilka jag har, vilka som är mina favoriter, hur jag förvarar dem mm. Så här kommer bilder och info på hela samlingen som består av ca 50 nagellack.

FAVORITERNA
Mina favoriter, de jag använder mest förvarar jag i min GlossyBox låda. Jag försöker organisera dem efter märke så att det är lätt att hitta det jag vill ha. 





OPI


Från vänster: Sweet Heart, Tickle My France-y, You Don't Know Jacques!, Glove You So Much, We'll Always Have Paris, Ski Teel We Drop, DS Coronation, Teenage Dream.
Min besatthet av nagellack började med OPI och jag vill gärna samla på mig flera i framtiden.

ESSIE


Från vänster: Angora Cardi, Cute As A Button, Flawless
Essie är mitt nya favoritmärke, kommer utan tvekan köpa några flaskor till =)

DEPEND


Från vänster: Nr.39, Nr. 201, Nr. 042, Nr. 210

KICKS MAKEUP NAILPOLISH


Från vänster: Lady Blue, Bohemian Chic, Smokey Tuxedo
Kicks Nagellack är en ny upptäckt för mig. Ser fram emot deras vårkollektion som kommer om några veckor. 

CHINA GLAZE


Från vänster: Below Deck, White Cap

IsaDora Pefect Nail Polish


Från vänster: Sheer Meadow, Matte Velvet


BLANDADE MÄRKEN


Från vänster: Lumene Quick & Chic - Eternity, Claudia - Pearl White, Maybelline mini Colorama - Marshmallow, Pierre René Top Flex - Nr.73, H&M Nailpolish - Wawawoom, ELF - Light Red, Mavala - Bordeaux

NAGELVÅRD


Från vänster: Seche Vite - Dry Fast Top Coat, Oriflame Nail Food
Använder alltid dessa två när jag målar naglarna

ÖVRIGA I SAMLINGEN
Det här är resten av samlingen som jag inte använder lika ofta men som jag inte har hjärtat att slänga bort då jag är nagellackstokig =) Förvarar dessa på en liten hylla i badrumsskåpet.



IsaDora & Viva La Diva


Från vänster: Viva La Diva, nr. 29, 1 och 5. IsaDora Wonder Nail - Sundance och Tip White
Denna formula från IsaDora är jag inte så förtjust i att ha på naglarna då resultatet blir lite randigt och ojämnt så jag använder de bara på tårna.

Fransk Manikyr


Från vänster: Maybelline mini Colorama - Ballerina, Oriflame - Nail Shield, Oriflame - French Manicure, Oriflame - Nail White Tip, Kubiss - Ridge Filler

Blandade märken


Från vänster: Classics - nr.37, Kubiss - Nr. 42, H&M - Precious Principessa, Oriflame - Pink Intense

Ofärgade


Från vänster: Kubiss - Base Coat, Maybelline Forever Strong - Crystal Clear, Miss Sporty - Nr. 11, Gallery Colors - UV Glow.

Är du nyfiken på något nagellack och vill se hur de ser ut på naglarna?
Kommentera så gör jag ett inlägg om det =)

Eye of the day - Lila dröm









ANVÄNDA PRODUKTER:
Too Faced Shadow Insurance
Too faced Naked Eye Palette
WetnWild Petal Pusher palettt
Yves Rocher Kajalpenna Brun
Oriflame Endless Lash Mascara



BLOOPER! En nyfiken Kissekatt =)





Kicks Nagellack Våren 2012



På Kicks blogg kan man idag läsa om deras kommande vårkollektion av nagellack. Jag älskar dessa nagellack och ser fram emot att få kika lite närmare på dem när de släpps. Dessa tre så man kan se på bilden ser mycket lovande ut! 


IsaDora Sheer Meadow








Bloggvinster!

Jag har haft den otroliga turen att vinna i tre bloggtävlingar under den senaste månaden! Idag fick jag hem två av dessa vinster.
Från Total Beautys julkalender vann jag tre stycken paletter från WetnWild och en primer från Too Faced. Från Sublimt vann jag smnikborstar från Eco Tools. 

Ska bli så kul att leka med dessa under veckan! 





Eye of the day - NYX Champagne & Caviar

En enkel, klassisk vardagssminkning som bara tar minuter att fixa. Perfekt för de dagar då man har bråttom (eller om man som jag älskar att sova länge på morgonen!)







PRODUKTER ANVÄNDA:
MAC Paint Pot Soft Ochre
NYX 10 Color Eyeshadow Palette Champagne & Caviar
Oriflame Eyeliner Stylo 
Lumene Arctic Definition Mineral Eyeliner
Oriflame Endless Lash Mascara

"No makeup" makeup

Blev inspirerad av en youtube video som den fantastiska Lisa Eldridge har gjort där hon lägger en "No makeup makeup", dvs en makeup för vardagen där man inte ser sminkad ut.

Så här sminkar jag mig för det mesta för skolan eller jobbet när jag inte har tid på morgonen men ändå vill se fräsch och pigg ut.





PRODUKTER

Bas:
Skin79 Super Beblesh Balm Triple Founctions BB Cream 
Make Up Store Cover All Mix
Garnier Anti dark circles roll on concealer
IsaDora Anti Shine Mattifying Powder
Rouge från Coastal Scents 10 Color Blush Palette

Ögon:
IsaDora Eye Brow Pencil
ELF Eyelid Primer
ELF Duo Eye Shadow Cream (ljuslila färg) 
Ljuslila ögonskugga från Coastal Scents 26 Neutral Palette
Oriflame Endless Lash Mascara
Yves Rocher kajalpenna Brun

Läppar:
ELF Mineral Lipstick Nicely Nude


Eye of the day - ELF Butternut









ANVÄNDA PRODUKTER:
Urban Decay Primer Potion
ELF Brightening Eye Color- Butternut (de tre ljusaste färgerna)
Yves Rocher Kajalpenna - Brun
Oriflame Endless Lash Mascara - Black


Follow my blog with Bloglovin

IsaDora Matte Velvet

Köpte detta lack utan att förstå att det var ett matt nagellack, kollade nämligen aldrig på namnet utan bara på färgen. Jag är inget fan av matta nagellack så jag fick fixa till det med ett lager Seche Vite Dry Fast Top Coat för att få den där fina glansiga ytan.

Här på bilderna ser det ut att vara ett svart nagellack men är i verkligheten väldigt mörklila, superfint!
Ska försöka fota i dagsljus nästa gång så kanske det blir bättre.

Det bästa av allt är att det räcker med ett lager för att få en fin och jämn färg, perfekt för oss som inte gillar att måla flera lager för att få en bra färg. =)




Eye of the day - Too Faced Lap Dance












Använda produkter:

MAC Paint Pot Bare Study
Too Faced Naked Eye Palette (färgen Lap Dance)
ELF Cream Eyeliner (svart)
Lumene Arctic Definition Mineral Eyeliner (svart)
IsaDora Big Bold Mascara (svart)

Recension: Premier by Dead Sea Premier - Beautifying Nail Kit






I början av december köpte jag detta hand- nagelkit av en ren slump. Hade aldrig hört talas om företaget eller produkterna men jag fick testa lite olika produkter av en försäljare inne i Krämaren (varuhus i Örebro) och blev förälskad i handkrämen så jag slog till =) 

Företaget grundades i Israel 1990 och finns numera i 62 olika länder. De erbjuder 150 produkter inom hudvård, hårvård, kosmetik mm. Alla produkter innehåller speciella mineraler från Döda Havet.



Så här beskrivs produkterna av företaget:

"En stimulerande skönhetsbehandling för dina naglar. Premier's hand- och nagelvårdsprodukter ger en uppfriskande behandling av dina naglar och förhindrar ojämnheter och sprickbildning. Den är samtidigt närande och skyddar dina händer och naglar.
Den är tillverkad med en kombination av naturliga, mineralrika ingredienser från Döda Havet och liposomer av växtextrakt, vitamin A, E och Aloe Vera."




Man kan välja tre olika dofter; Milk and honey, Passionfruit och Herbal. Jag valde Milk and honey, doften är helt fantastisk! 

Kitet innehåller:

- Hand and Body Cream
- Cuticle Therapy Mineral Rich Cuticle Oil
- Buffing Block
- Vanlig nagelfil

Jag är riktigt nöjd med det här köpet. Stjärnan i kitet är utan tvekan Hand and body cream som jag har valt att använda endast till händerna men den kan användas till hela kroppen med undantag för ansiktet. 
Den här produkten skulle jag gärna köpa om och om igen! Det är den bästa handkrämen jag någonsin har använt. Den absorberas snabbt upp och känns inte kletig. Den mjukgör händer fantastiskt bra och den doftar helt gudomligt gott! Den är också oerhört dryg, en liten mängd räcker gott och väl till båda händerna.



Jag är också mycket nöjd med Buffing Block, en trestegs nagelpolerare som gör nageln oerhört blank och fin. Det ser ut som om man har genomskinligt nagellack på sig. Hemligheten är att filen innehåller silke. Det resultatet håller i sig i flera veckor, jag har till och med sett att den står emot nagellacksborttagning (dvs behåller sin glansiga yta och påverkas inte av nagellacksremovern)

Det finns en rad liknande nagelpolerare ute på marknaden, detta är den enda jag har provat så jag har inget att jämföra den med.

Cuticle oil fungerar också bra, den uppfyller sitt syfte dvs att göra nagelbanden mjuka men den har inte samma wow-faktor som de andra produkterna. Känns som om jag lätt kan hitta ett billigare alternativ som skulle ge mig samma resultat.

Överlag tycker jag att detta är ett fint och lyxigt hand och nagelkit att unna sig själv. Jag brukar ta fram detta en gång i månaden och ge mig själv en liten manikyr. =)

Är ni intresserade så kika in på deras hemsida. Där finns mer info om de andra produkterna som de säljer samt priser och återförsäljare.


Mitt betyg till hela kitet: 4/5 (fullpott till handkrämen dock! LOVE IT!)

Orly - Pink Whisper








Eye of the day - Too faced Naked Eye





ANVÄNDA PRODUKTER:



MAC Panit Pot Bare Study
Too Faced Naked Eye Palette (färgerna In the Buff, Birthday Suit, Pillow Talk och Like a Virgin)
ELF Cream Eyeliner (svart)
Lumene Arctic Definition Mineral Eyeliner (svart)
IsaDora Big Bold Mascara (svart)

Eye of the day - Toasted





Produkter som jag använde:

Mac Paint Pot Soft Ochre
Urban Decay ögonskugga Toasted
Yves Rocher kajalpenna Brun
Oriflame Endless Lash maskara


Kicks - Bohemian Chic






Fri frakt från Beautybay.com

Hela den här veckan erbjuder beautybay fri frakt över hela världen. De har dessutom en stor januarirea just nu.
In och fynda!!



Decemberfavoriter!





GOTT NYTT ÅR!

Årets första inlägg för summera mina favoriter från den föregående årets sista månad.

Babyliss Easy Curl
En jättebra locktång som ger fantastiskt fina lockar på nolltid. Finns att köpa lite överallt, jag köpte min på NetonNet för 299:-

Urban Decay Naked Palette
Har använt den här paletten så mycket den senaste tiden, användes både till julsminkningen och nyårssminkningen. Är så sugen på att köpa uppföljaren Naked 2 men jag har inte kunnat hitta någon nätbutik som skickar till Sverige än.
Orginalpaletten finns tillgänglig på BeautyBay

Moroccan Oil
Fick en liten flaska av Moroccan Oil i min GlossyBox och jag har använt den nästan varje dag sen dess. ÄLSKAR DEN! Är utan tvekan den bästa upptäckten under 2011!
Ska beställa en ny flaska från Lyko där den kostar 339:-

Oliv Naturell Cleansing Mousse
Har använt den här i ett par månader för att tvätta bort sminket på kvällen och den fungerar väldigt bra. Den tar bort allt smink, huden känns fräsch och len efteråt och den kostar endast 60:- Kan inte bli bättre =)
Finns att köpa på bland annat Åhlens och H&M.

Miss Dior Cherie
Fick den här underbara parfymen i julklapp av min älskade sambo. Har suktat efter den hur länge som helst men alltid varit lite för snål för att köpa den till mig själv. Nu står den så fint på mitt sminkbord och jag blir lika glad varje gång jag ser den där =)
Den finns att köpa på bland annat Kicks och kostar runt 850:-

Vera by CCS 24 hour Face Cream
Detta är en härligt lätt men ändå väldigt återfuktande ansiktskräm som luktar fräscht och gott. Har gjort underverk för min torra vinterhud. Finns att köpa på apoteket för ca 130:-



RSS 2.0