Vinn Sigma Dry n`shape!

Sigma Mageup, som säljer underbart fina sminkborstar lanserar nu ett ny produkt som ska snabba upp torktiden för nytvättade borstar. De kallar produkten Sigma Dry n`shape och nu lottar Lipgloss Bitch ut ett exemplar på sin blogg =)

Klicka här för att komma till tävlingen och här för att komma till Sigmas hemsida där ni kan läsa mer om deras produkter.

Sorry för att det inte finns några bilder på produkten, bloggar från jobbet och då har jag inte möjlighet att lägga in bilder.

Nu ska jag snart bege mig till tåget och Karlstad!
♥ Aida

Produkter jag ångrar att jag köpteDet är sällan jag köper smink som jag sedan ångrar, jag brukar läsa på ordentligt om en produkt innan jag köper den. Måste erkänna att vissa impulsköp blir det då och då som man senare oftast ångrar. Detta gäller de flesta av de produkter som ni ser på bilden ovan.

1. Lumene Vitamin C + 12h Radiance Makeup
Har gjort en reccension av den här produkten. Den korta sammanfattningen är att jag fick fruktansvärt mycket finnar av den här produkten vilket betyder att jag inte kan använda den.

2. Viva La Diva Silk Finish Foundation
Detta var ett riktigt imulsköp, vet inte varför jag fick för mig att denna produkt passar mig. För det första är det helt fel färg för mig, jag har väldigt ljus hy och den här är för mörk för mig.
Den känns också väldigt oljig efter ett par timmar. Men det som är värst är lukten! En väldigt stark, kemisk lukt! 

3. ELF studio Lipstick - Natural nymph
Det enda jag ångrar med den här produkten är färgen, den passar helt enkelt inte på mig, jag ser "död" ut.

4. IsaDora Glow Stick Blusher - 10 Rose bud
Detta var ännu ett impulsköp som jag nu i efterhand ångrar. Tanken med produkten är i grunden bra men den är svår att arbeta med. Färgen blir väldigt ojämn oavsett om jag använder fingrarna eller en borste.

5. Clinique Clarifying Lotion
Köpte ett litet startkit från Clinique där den här produkten ingick. Den här produkten är alldeles för stark för min hy, den torkade ut mig totalt och gjorde min hy stram och öm. Jag har endast kvar den för att använda till att torka ut finnar.

6. ELF Shimmering Facial Whip
Detta är en produkt som kan användas som highlighter, rouge eller läppglans. Tanken är väldigt bra, jag gillar bara inte formulan som är väldigt tjock och svår att arbeta med. Jag önskar att den var tunnare så att man kunde bygga upp färgen gradvis till den nyans som man vill ha.
Istället är färgen väldigt intensiv och det är svårt att få den att se naturlig ut.

7. Lumene Matte Harmony Mineral Powder
Detta är ett puder som man ska använda över foundation och tanken är att det ska vara "translucent", osynligt på huden. Tyvärr så är den inte osynlig, den är en ful nyans av vit som gör att man ser lite grå ut. 

8. IsaDora Foundation Brush
Detta är den första borsten jag köpte och det märks att jag inte var så påläst förut. Borsthåren känns väldigt plastiga, den suger upp mycket av den produkt man använder den med och resultatet på huden blir randigt och ojämnt. Har endast kvar den av sentimentala skäl då det var den första jag köpte (nördigt, jag vet!)

En sista produkt som jag måste nämna är Proactiv. Anledningen till att den inte är med på bilden är att jag har slängt alla produkter. Jag har skrivit om detta på bloggen förut så jag ska inte tjata igen men produkterna var helt enkelt fulla med kemikalier och framförallt parabener som torkade ut min hy totalt! Hemsk produkt!!!

Det var allt för denna gång, hoppas några av er gör ett liknande inlägg så vi kan lära oss av varandras misstag.
♥ Aida


Essie - Cute as a Button

Jättefint vår/sommar nagellack, färger gör mig såå glad!
Här på bilden är det mest den rosa nyansen som kommer fram, detta beror säkert på blixten men i verkligheten är det mer en korallfärg. Ska försöka ta bättre bilder imorgon när ljuset är bättre.OPI Teenage Dream

Beställde några nya nagellack från Ebay och en av dem var det här superfina nagellacket från OPI.
Har försökt få tag på detta nagellack i flera månader nu men det har varit slutsålt överallt. 

Det här nagellacket är från OPI Katy Perry kollektionen, det är döpt efter en av hennes låtar.
Ett sött, tjejigt nagellack, fullt av glitter. ÄLSKA! 

Det var svårt att på ett bra kort, glitter är alltid lite svårare att fota men vill ni se bättre bilder så finns det massor om man söker i google.

Blixten framhäver det fina glittret =)


Katy Perry Teenage Dream


OPI DS Coronation


Hej bloggen! Long time, no see!

Senaste tiden har varit lite hektisk så bloggen har inte varit prioriterad men ska försaka ta mig i kragen nu och uppdatera lite oftare =)

Börjar med lite nagellack, vad annars! Detta vackra lack vann jag i en bloggtävling hos vackra BeautybyTanci.
Nagellacket är från OPI, Designer Series kollektionen och färgen heter Coronation.

Basfärgen är en gråblå nyans och det som gör nagellacket så fint är allt glitter! Love love!

RSS 2.0