Urban Decay Naked 2!!
OMG! Min absoluta favoritpalett ska få en uppföljare! Urban Decay lanserar Naked 2, en uppföljare till Naked palette.
Den lanseras på deras hemsida imorgon, 1 december.
Tyvärr så verkar det som om den bara kommer finnas tillgänglig på deras hemsida och de leverarar inte till Sverige!! Får hoppas att detta ändras längre fram!

Hittade några fler bilder på en blogg så gå in och kika om ni är nyfikna! Ni kommer inte bli besvikna!!Recension - L'anza Neem Plant Silk SerumI ett par veckors tid har jag testat denna produkt från L'anza. Här har ni beskrivningen från hemsidan:

"Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett.
Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla.
Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten."

Mina åsikter:
Jag är riktigt imponerad av den här produkten. Den är väldigt dryg och lätt att arbeta in. En pump räcker gott och väl till hela håret.
Den luktar fantastiskt gott och gör håret riktigt glansigt. Måste också hålla med om att den minskar torkttiden, jag fönar alltid mitt hår efter tvättning och att hitta en produkt som faktiskt kortar ner den processen är fantastiskt =)

Jag har inte testat om den förebygger torr hårbotten på grund av att jag anser att den gör håret lite fett och därför vill jag inte applicera den i hårbotten.

Betyg: 4 av 5

Finns att köpa: I frisörsalonger och lite överallt på nätet, bland annat på Lyko och BeautyNetShoppingdag!

Idag ska jag på en shoppingrunda med min mamma, är på jakt efter nya skor, julsaker och en ny ansiktskräm.
Alla mina julsaker försvann förra året när vi flyttade så det är prioritet 1 idag.
Vädret är helt perfekt för shoping, strålande solsken och plusgrader, kan inte bli bättre =)

Önskar alla en härlig dag!


Jag och bästa Mami för ett par år sedan

Nyheter från Sigma

Sigma Makeup kommer under november och december månad lansera ett flertal nya produkter, en av dem släpptes nu i veckan och de övriga kommer alla lanseras innan jul.

THE CITIES COLLECTION


Detta set lanserades nu i veckan och är ett resekit bestående av sju borstar. Man kan välja mellan fyra olika teman:
London(brun), Tokyo(rosa), New York(svart) och Paris(röd).

Kitet innehåller tre ansiktsborstar och fyra ögonborstar:
E05 - Eyeliner brush
E35 - Taperd blending brush
E45 - Small taperd blending
E60 - Small shader brush
F05 - Small contour brush
F15 - Duo fibre brush
F30 - Large powder brush

Den fina förpackningen som borstarna kommer i kan användas som förvaring för borstarna när man reser men man kan även dela den i två delar och använda dem som fina borsthållare på sminkbordet.
Kika in här för bättre bilder och detaljbeskrivning av borstarna.

THE MAKE ME UP COLLECTION - TRAVEL EDITION - 28 novemberDetta är en resevariant av The make me up collection som har blivit så populära.
Kitet innehåller sju borstar, tre för ansiktet och fyra för ögonen precis samma fördelning som i The Cities collection men det är inte likadana borstar:
E30 - Pencil brush
E40 - Taperd blending brush
E55 - Eye shading brush
E65 - Small angle brush
F30 - Large powder brush
F40 - Large angle contour
F60 - Foundation brush


THE BUNNY COLLECTION - 5 december


Detta är Sigmas "veganborstar", dvs borstar gjorda av syntetiskt hår. Det kommer släppas två varianter, ett kit i fullstorlek med tolv borstar och ett resekit med sju mindre borstar. 

THE EXTRAVAGANZA KIT - 19 december

Sigma kommer även lansera två kit till som jag inte har hittat så mycket info om än, det jag vet är att de kallas The extravaganza kit och att metallbiten av borstarna är i 18 karat guldplätering! Det kommer finnas ett kit till ansiktet och ett komplett kit med 29 av Sigmas bäst säljande borstar.


Jag har inte hittat all information om priser för alla dessa kit men Sigmas borstar säljs alltid till ett bra pris. Jag är mest nyfiken på The cities collection, kanske något att önska sig i julklapp?

Vad är ni nyfikna på?


GlossyBox till Sverige!Blev så glad idag när jag läste på Fröken Rosas blogg att GlossyBox kommer till Sverige! 
Om ni inte vet vad GlossyBox är så kan man kortfatta det som en månadsprenummeration, varje månad får man hem ett paket med fem lyxiga skönhetsprodukter i mindre format. 

Jag har önskat att detta ska komma till Sverige ända sen jag såg den första GlossyBox lådan som lanserades i Storbritannien i maj. Om ni vill se hur en GlossyBox kan se ut så kika på Youtube klibbet här nedanför, denna video visar den första GlossyBox som var helt fantastisk eftersom det var den första och de ville locka till sig nya kunder. Man fick bland annat en NARS Illuminator i fullstorlek!

Jag har kikat på alla boxar som GlossyBox har skickat ut i England och jag måste säga att jag är imponerad! Alla månader är inte fantastiska såklart men de flesta lådorna har varit riktigt bra. 
På den här bloggen kan ni se hur lådan såg ut i juli. Riktigt imponerande i mina ögon i alla fall =)

Ser verkligen fram emot att få min första GlossyBox! Hoppas den lanseras riktigt riktigt snart!!

Vackraste solnedgången jag har sett!

På vägen hem från skolan möttes jag av den vackraste skymningen jag någonsin sett! Bilderna som jag tog med min telefon gör den inte rättvisa, 1000 gånger vackrare i verkligheten!!

Himmelen lös i alla regnbågens färger, vilket tyvärr inte syns på bilderna.

Hoppas på en upprepning imorgon, då är jag förberedd med bättre kamera :)

 


Höstlöv

Tråkigt att de fina höstfärgerna försvinner så fort. Dessa bilder är tagna med 10 dagars mellanrum

 


Eldfesten i Karlslund

I fredags var jag på Eldfesten i Karlslund med några vänner, försökte ta några kort men resultatet kanske inte är det bästa :) kvällens höjdpunkt gruppen Tricks fantastiska ljusshow :)

 


RSS 2.0