Recension - L'anza Neem Plant Silk SerumI ett par veckors tid har jag testat denna produkt från L'anza. Här har ni beskrivningen från hemsidan:

"Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett.
Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla.
Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten."

Mina åsikter:
Jag är riktigt imponerad av den här produkten. Den är väldigt dryg och lätt att arbeta in. En pump räcker gott och väl till hela håret.
Den luktar fantastiskt gott och gör håret riktigt glansigt. Måste också hålla med om att den minskar torkttiden, jag fönar alltid mitt hår efter tvättning och att hitta en produkt som faktiskt kortar ner den processen är fantastiskt =)

Jag har inte testat om den förebygger torr hårbotten på grund av att jag anser att den gör håret lite fett och därför vill jag inte applicera den i hårbotten.

Betyg: 4 av 5

Finns att köpa: I frisörsalonger och lite överallt på nätet, bland annat på Lyko och BeautyNetKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0