Grym tävling för alla nagellacksälskare!



Jag är med och tävlar om ett grymt pris i TotalBeauty Julkalender! Man kan vinna ett nagellacks-kit med ett värde över 2700:- GRYYMT!!


Kika in du också och tävla =)

http://www.totalbeauty.se/

GlossyBox December 2011

I fredags hämtade jag min första GlossyBox på posten =) Eftersom det är december och jul så var månadens box röd istället för rosa, så fin så fin =)









Denna månad skickades fem olika varianter av lådan ut, jag fick denna:


En närmare titt på produkterna



MORROCAN OIL
Två prover á 10 ml fick jag, en Oil treatment för alla hårtyper och en Light treatment för fint eller ljust färgat hår.
Priset på fullstorleken 100ml är 339:-



L'OCCITAN SHEA BUTTER HANDCREAM & FOOTCREAM
En riktigt tjock handkräm för torr hud men en doft av mandel och en svalkande fotkräm. Läste på feeluniqe.com att handkrämen är en av deras storsäljare, ska bli spännande att testa. Forkrämen kanske jag sparar till sommaren då det är en svalkande forkräm.
Proverna är på 10 ml. Pris för fullstorlek 150 ml är 225:-



CHLOÉ EAU DE PARFUM
Blev först lite tveksam när jag såg att ett parfymprov hade skickats med då dessa brukar komma i de där små tuberna men här fick man en miniatyr flaska =) SÅ SÖT! Flaskan innehåller 5 ml och doftar underbart gott och passar bra som en "everyday" parfym.
Fullstorleken 50 ml kostar 735:-



LUXIT ORGANIC CARE
Från detta svenska hudvårdmärket fick man två produkter, Revitalize Facial Cream (5 ml) och Balance Facial Wash (25 ml).
De använder bara ekologiska ingredienser som till exempel svartvinbärsolja, ljung och havre. Har aldrig hört talas om detta märke förut så det ska bli spännande att testa och leka med dessa.
En fullstorlek Facial Cream är 50 ml och kostar 465:-, Facial Wash är 135 ml och kostar 265:-



DUWOP LIP VENOM
Jag fick tre mini läppglans som är 1.5 ml/styck. Dessa små sötisarna är lip plumpers och sägs ge extra volym till läpparna. Har hört talas om dessa på Youtube men jag har aldrig testat dessa eller någon liknande produkt, med andra ord så är detta ännu en ny och spännande leksak =)
Fullstorleken är 3.5 ml (alltså lika mycket som alla tre minisar tillsammans) och kostar 175:-



CHOKLADPARLINER FRÅN NK
I lådan hittade jag även dessa två sötsaker från NK. En NK specialpralin med kaffe- och punch smak och en Champagnetryffel med smak av vit choklad och champagne =) MUMS!

Det var allt som kom i min första Glossybox. Jag är väldigt nöjd med vilka märken de har lyckats få med i lådan, hade önskat att man fick en produkt i fullstorlek eftersom det just var den första lådan, det hade varit perfekt då.
Nästa månad hoppas jag på lite mer sminkprodukter.

Bäst i månaden låda: Morrocan Oil och Chloé parfymen

Mitt betyg för GlossyBox December 2011 4/5



Rena sminkborstar

Idag tog jag äntligen tag i att göra rent mina sminkborstar. Jag använde både schampo och balsam den här gången så borstarna är härligt mjuka och lena nu. Blir extra lyxigt att använda dem imorgon bitti

Fick ett sms nyss från posten där det stod att min Glossybox är på väg!! Hoppas jag får den imorgon, skulle vara den perfekta "skönt att tentan är över" presenten till mig :)

image description

image description

Tomten jag vill ha...




Sigma Cities Collection - London

Lite nya sminkborstar skulle gärna få finnas under granen i år. Detta set från Sigma är urtjusigt!!

Pandora Cupcake Charm
Ända sen jag fick mitt Pandoraarmband i somras har denna funnit på min önskelista, så söt!

Moroccan Oil
Har hört så många positiva saker om den här hårprodukten, skulle vara kul att testa =)

Urban Decay - Book of Shadows
Årets nyhet från Urban Decay ser helt fantastisk ut, så många fina skuggor plus en eyeliner, primer potion och mascara!

Sephora by OPI Wonderland Eighteen Mini Nail Color Set
Har alltid varit nyfiken på dessa nagellack men det går inte att få tag på dem i Sverige. Kanske borde önska mig en resa tll New York istället så jag kan köpa dessa =)

Clarisonic Mia
Ännu en produkt som jag har hört mycket bra om och är nyfiken på att testa. Ska göra underverk för huden och så är den ju så söt och rosa!

Enklaste sättet att ta bort nagellack





Den här lilla burk från Depend har gjort nagellacksborttagning så snabbt och enkelt!
Allt du behöver göra är att doppa in nageln i hålet, vänta ca 10 sekunder och gnugga nageln lite lätt mot skumgummit och nagellacket är borta.

De håller riktigt länge, den förra burken jag hade höll i ca 4 månader och jag målar mina naglar minst två gånger i veckan.



Enda nackdelen jag har märkt är att den torkar ut huden runt nageln lite, men för min del är det värt det då jag ändå använder nagelolja efteråt.

Den finns att köpa på många olika ställen bland annat Åhlens, Lindex och HM. Kostar ca 60:-



Kicks - Smokey Tuxedo










Nagellack från Kicks


Jag var nyligen på Kicks och tog del av erbjudandet på deras egna nagellack, köp 3 betala för 2.
Jag valde tre färger som är unika i mina ögon, har ingen liknande färg i min samling.
De tre färgerna jag valde är Lady Blue, Bohemian Chich och Smoky Tuxedo.


Från vänster: Lady Blue, Smokey Tuxedo, Bohemian Chich (tummen upp för katthår på flaskan, classy!)







Essie Angora Cardi






Recension: L'anza Healing Moisture serie



I ett par månaders tid har jag använt L'anza Tamanu Cream Shampoo och Kukui Nut Conditioner. Jag köpte dessa efter en rekommendation av min frisör.

Detta är L'anzas beskrivning av produkterna på deras hemsida:

Tamanu Cream Shampoo
"Det här otroligt krämiga schampot innehåller en extra mild och sulfatfri formula med en blandning av tahitisk tamanuolja och polynesiska växter med lugnande effekt. Deras reparerande aktiva ämnen tillför fukt långt in i hårets uttorkade områden. Naturligt gugoextrakt ger ett riktligt lödder som varsamt avlägsnar föroreningar. Håret får en ny fräschör och en hälsosam lyster."

Kukui Nut Conditioner
"Denna formula är rik på mjukgörare som snabbt tränger in och dränker håret med ett överflöd av fukt utan att tynga. Hawaiisk kukuinötolja och polynesiska växter i kombination med L’ANZA’s välkända Keratin Healing System™ ger fukt som har en lugnande effekt långt in i hårets inre lager. Håret blir otroligt mjukt och silkeslent och får förnyad fräschör och lyster."

Mina tankar
Det här är första gången som jag testar en dyrare hårserie så jag kan bara jämföra dem med de schampo och balsam som man kan köpa på exempelvis ICA och COOP. Med det sagt så måste jag säga att jag är imponerad av dessa två produkter.

Håret känns oerhört mjukt, smidigt och hälsosamt jämfört med efter använding av andra schampon som jag har använt tidigare. Jag är mest imponerad av Kukui Nut Conditioner, den lever verkligen upp till de förväntningar som man får efter att ha läst företagets beskrivning av produkten.
Ett stort plus är att produkterna är sulfatfria!

Just den här varianten av L'anzas schampo och balsam tror jag passar bäst för de med torrt ellernormalt hår. Har man tunnt fint hår eller fett hår så kan nog de här produkterna tynga ner håret en aning just därför att de tillför så mycket fukt till håret.

Jag skulle gärna köpa de här produkterna igen, just nu är jag dock nyfiken på att testa L'anzas volymgivande serie.
Jag köpte mina hos Lyko.se.

Mitt betyg
5 av 5!!




Jag + bloggdesign = BIG FAIL!

Efter flera timmars pysslande med att försöka designa bloggen på egen hand kom jag fram till att det kanske inte är min starka sida!

Hittade sedan en sida där man kan ta del av gratis bloggdesign till sin blogg, perfekt!

Bloggen blir inte så personlig då men jag är ganska nöjd ändå =)

Nytt utseende


Nu börjar bloggens nya utseende ta form! Det är mycket kvar att göra men mina trötta ögon orkar inte mer just nu.
Fortsättning följer imorgon!

Ursäkta röran...


Bloggen ser verkligen ut som "hej kom och hjälp mig" just nu! Råkade trycka på en knapp som raderade hela stilmallen så därför ser det ut som det gör just nu =(

Kvällens uppdrag är att designa om bloggen så förhoppningsvis är den mycket finare imorgon =)

November favoriter





Happy december allihopa!

November har äntligen passerat och det är dags för november favoriter. Detta är några saker som jag har tyckt extra mycket om under november månad:

1. Coastal Scents 10 blush palette
Köpte denna palett för ca 1 år sedan och har nyligen återupptäckt den. Paletten bjuder på bra variation av färger, smidigt med alla färger man kan tänka sig behöva i en palett och det är nog därför jag har använt den så mycket den senaste tiden.

2. ELF Mineral Lipsticks
Varje gång jag gör en beställning på ELFs hemsida så klickar jag hem en sådan här goding! Riktigt bra läppstift till ett suveränt pris!

3. Glossybox
Äntligen i Sverige! Längtar så efter att få min första Glossybox i mitten av månaden!

4. L'anza Healing strenght silk serum
Den här produkten upptäckte jag i slutet av oktober och jag älskar den! Passar er som har frizzigt hår eller om ni vill ha extra glans. Jag köpte min här

5. Too Faced Naked eye palette
Köpte den här paletten på flyget hem från Kreta i somras. Passar perfekt för de där dagarna när man känner sig lite lat och vill ha en snabb, enkel och snygg sminkning.

6. bareMinerals Mineral Veil
I somras började jag använde bareMinerals foundation och älskade allt med den utom att den gjorde mig lite oljig i pannan. Fick nyligen tipset att testa applicera Mineral Veil före foundation och det fungerade verkligen!

7. Boktips - Niceville
Läste nyligen ut boken Niceville efter att ha blivit tipsad om den av vänner och jag måste hålla med dem om att den är riktigt bra! Nu ser jag fram emot att se filmen som bygger på boken, har hört att den ska vara riktigt bra!

Det var alla mina favoriter för november månad. Önskar er en riktigt trevlig helg!


Äntligen Glossybox!



Jag har precis beställt min första Glossybox! Den kommer skickas ut i mitten av december. Ska bli så spännande att se vilka produkter man får här i Sverige jämfört med England.
Jag hoppas på en bra blandning av både smink och hudvård och en produkt i fullstorlek i första lådan vore inte helt fel =)

Klicka på bilden för att komma till Glossybox hemsida och läsa allt om hur det går till!

Någon mer som har beställt?

Dagens lack - China Glaze White Cap




RSS 2.0