Produkter jag ångrar att jag köpteDet är sällan jag köper smink som jag sedan ångrar, jag brukar läsa på ordentligt om en produkt innan jag köper den. Måste erkänna att vissa impulsköp blir det då och då som man senare oftast ångrar. Detta gäller de flesta av de produkter som ni ser på bilden ovan.

1. Lumene Vitamin C + 12h Radiance Makeup
Har gjort en reccension av den här produkten. Den korta sammanfattningen är att jag fick fruktansvärt mycket finnar av den här produkten vilket betyder att jag inte kan använda den.

2. Viva La Diva Silk Finish Foundation
Detta var ett riktigt imulsköp, vet inte varför jag fick för mig att denna produkt passar mig. För det första är det helt fel färg för mig, jag har väldigt ljus hy och den här är för mörk för mig.
Den känns också väldigt oljig efter ett par timmar. Men det som är värst är lukten! En väldigt stark, kemisk lukt! 

3. ELF studio Lipstick - Natural nymph
Det enda jag ångrar med den här produkten är färgen, den passar helt enkelt inte på mig, jag ser "död" ut.

4. IsaDora Glow Stick Blusher - 10 Rose bud
Detta var ännu ett impulsköp som jag nu i efterhand ångrar. Tanken med produkten är i grunden bra men den är svår att arbeta med. Färgen blir väldigt ojämn oavsett om jag använder fingrarna eller en borste.

5. Clinique Clarifying Lotion
Köpte ett litet startkit från Clinique där den här produkten ingick. Den här produkten är alldeles för stark för min hy, den torkade ut mig totalt och gjorde min hy stram och öm. Jag har endast kvar den för att använda till att torka ut finnar.

6. ELF Shimmering Facial Whip
Detta är en produkt som kan användas som highlighter, rouge eller läppglans. Tanken är väldigt bra, jag gillar bara inte formulan som är väldigt tjock och svår att arbeta med. Jag önskar att den var tunnare så att man kunde bygga upp färgen gradvis till den nyans som man vill ha.
Istället är färgen väldigt intensiv och det är svårt att få den att se naturlig ut.

7. Lumene Matte Harmony Mineral Powder
Detta är ett puder som man ska använda över foundation och tanken är att det ska vara "translucent", osynligt på huden. Tyvärr så är den inte osynlig, den är en ful nyans av vit som gör att man ser lite grå ut. 

8. IsaDora Foundation Brush
Detta är den första borsten jag köpte och det märks att jag inte var så påläst förut. Borsthåren känns väldigt plastiga, den suger upp mycket av den produkt man använder den med och resultatet på huden blir randigt och ojämnt. Har endast kvar den av sentimentala skäl då det var den första jag köpte (nördigt, jag vet!)

En sista produkt som jag måste nämna är Proactiv. Anledningen till att den inte är med på bilden är att jag har slängt alla produkter. Jag har skrivit om detta på bloggen förut så jag ska inte tjata igen men produkterna var helt enkelt fulla med kemikalier och framförallt parabener som torkade ut min hy totalt! Hemsk produkt!!!

Det var allt för denna gång, hoppas några av er gör ett liknande inlägg så vi kan lära oss av varandras misstag.
♥ Aida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0